Sikkerhed hos Karamba.dk


Sikkerhed er altafgørende for Karamba.dk’s succes. Det er derfor, vi har skabt yderst sikre faciliteter, så du kan føle dig tryg, når du benytter dig af vores bankfaciliteter. 
Brug af dit Kreditkort og andre betalingsmetoder på Karamba.dk’s side er fuldstændigt sikkert. 
Når du logger på din Karamba.dk konto, vil du altid befinde dig på et sikkert web sted.

Du kan lige nu se efter hængelås-symbolet spil sikkert@Karamba.dk
 i nederste højre hjørne af din webbrowser. Dette betyder, at dine personlige oplysninger vil blive krypteret, inden de forlader din computer, så ingen andre vil kunne læse dem.

Mens dataene overføres, benytter Karamba.dk sig af den nyeste 128-bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi for at sikre at følsomme data vil blive transporteret sikkert over internettet til vores sikre server, der er beskyttet af den nyeste firewall.

Alle vores kredit- og betalingskort transaktioner bliver behandlet af AG Communications Ltd A/S, som har dansk licens et firma der er autoriseret og stiftet i Malta.

Så glem dine bekymringer og overlad alle sikkerhedsspørgsmål til vores ekspertteam.

Karamba.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har et professionelt kundensupport team, klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 07:00 til 00:00 CET. Tøv ikke med at kontakte Karamba.dk teamet. Klik blot på Kontakt os

<< Tilbage til hjælpesiden for indbetaling